Hollands Kroon – De 13-jarige Alishanti die afgelopen week niet uit Den Oever maar uit Middenmeer is weggelopen heeft zich bij de redactie van Hollands Kroon gemeld met haar verhaal waarom zij is weggelopen. Spil in het verhaal lijkt Jeugdzorg te zijn die haar en haar zus hebben weggehaald bij haar moeder.  Alishanti heeft een brief geschreven aan de kinderrechter in Alkmaar waarin zij haar hele verhaal verteld hoe zij en haar zusje van prinsesjes in emotionele wrakken zijn veranderd.

Alishanti laat weten dat zij oke is en dat zij ook nog nooit zo gelukkig is geweest als nu.  Zij vertelt aan ons dat zij voor het laatst zo gelukkig was toen zij en haar zus nog bij haar moeder woonde. Haar zus, vertelt Alishanti, zit sinds december 2015 in een gesloten instelling in het Transferium in Heerhugowaard. Haar zus heeft heel veel ellende meegemaakt, mishandelingen en bijna verkracht, vertelt Alishanti.
Over waarom zij woensdag 16 maart weer is weggelopen zegt Alishanti: ,, Ik ben weggelopen uit Middenmeer bij mijn pleegouders en niet uit Den Oever wat er in de kranten staat. Mijn zus is zo vaak weggelopen die heeft denk ik heel Nederland gezien. Wij mochten nooit uit elkaar . Maar dat boeit die mensen niet. Rechter zegt iets en zij doen lekker zelf wat ze willen die rotmensen van jeugdzorg. De laatste tijd hebben we erg veel ruzie. Over huiswerk en mijn spullen zoals laptop, tablet en mobiel en over dat ik geen wifi heb. Ik had veel gezeik aan mijn kop over dat alles en daar had ik geen zin .”
Het hele verhaal kunnen wij niet publiceren daar hier teveel namen worden genoemd die niet instaat zijn om te kunnen of willen reageren op de aantijgingen in de brief. De bal ligt nu bij de kinderrechter in Alkmaar die ook deze brief heeft gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Menu van de dag – cajun kip
Next post Turnsters GV Wieringen graaien in de medaillepot tijdens toestelkampioenschappen turnen

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.