Westerland heeft er een nieuw evenement bij, ‘Show Your Wheels’

WESTERLAND – Afgelopen weekend was het weer tijd voor ‘Show Your Wheels’ op het Lutjestrand in Westerland. Vele tientallen gepimpte auto’s stonden daar de blinken en het publiek te verbazen.
De door Edwin Wittink van strandpaviljoen Brandend Zand samen met Ingo Halfweg van Bistro Lutje georganiseerde evenement blijkt een schot in de roos te zijn geweest. Het massaal aanwezige publiek vergaapte zich aan de mooiste auto’s en onderdelen om je auto nog mooier te maken dan dat hij nu al is.
Onze fotograaf Pascal van As maakte bovenstaande fotoreportage. Wilt u foto’s nabestellen dan kan dat via zijn Facebook.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs