Westfriesgasthuis Loop(t) 2016 Voor stichting Haarwensen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

REGIO- De Westfriesgasthuis Loop(t) vindt dit jaar plaats op zondag 2 oktober. Traditiegetrouw zijn de start en finish bij de hoofdingang van het Westfriesgasthuis in Hoorn. Er is een kidsloop voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar en voor kinderen tussen 10 en 12 jaar. Volwassenen kunnen kiezen tussen twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De kidsloop start om 10.00 uur, de 10 km start om 11.00 uur en de 5 km start om 11.05 uur.
Deelname
Deelname kost € 6,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen. Inschrijven kan online via inschrijven.nl. Ter plekke inschrijven bij het Westfriesgasthuis is alleen mogelijk op 2 oktober tussen 9.00 en 10.45 uur.
Opbrengst voor Haarwensen
De opbrengst van de Loop(t) gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit keer is dat stichting Haarwensen. De stichting is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category