2°C | Amsterdam

Westfriesgasthuis zucht onder griepgolf, patiënten zelfs naar Friese ziekenhuizen


REGIO – Het Westfriesgasthuis in Hoorn heeft zoveel patiënten die met griepverschijnselen moeten worden opgenomen, dat er zieke mensen naar Friesland werden gestuurd voor een ziekenhuisbed,meldt NH.

Ook hebben er mensen noodgedwongen op de eerste hulp-afdeling moeten slapen, omdat het ziekenhuis op dit moment elk bed in gebruik heeft. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Het probleem doet zich ook voor bij het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Dat heeft nog wel bedden, maar stelde afgelopen weken al meerdere keren opnamestops in vanwege de vele griepgevallen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.