2°C | Amsterdam

Wethouder Hollands Kroon: Inwoners moeten zelfredzaam blijven.

Hollands Kroon – Het college van Hollands Kroon heeft de uitspraak van de rechter gelaten aangehoord en blijft bij haar standpunt dat de inwoners zelfredzaam moeten zijn en alleen in uiterste nood een beroep kunnen doen op huishoudelijk hulp.
Het college gaat wel de uitspraak samen met de juristen van Hollands Kroon goed bestuderen en komt mogelijk volgende week met een definitieve reactie op deze uitspraak. Nu is al duidelijk dat 2 gemeenten in Nederland mogelijk hoger beroep aantekenen tegen de uitspraak van de rechter.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.