Wieringer activiteitenvereniging gaat weer starten met haar activiteiten

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HIPPOLYTUSHOEF – De vakanties zijn bijna voorbij en de verenigingen bereiden zich voor op het nieuwe seizoen. Zo ook de Wieringer activiteitenvereniging. Er wordt weer van alles georganiseerd, zoals wekelijks; De soos in Hippolytushoef en Den Oever, met o.a. biljarten, koersballen, ouderengym. Niet alleen voor ouderen, maar voor alle Wieringers. De Wieringer activiteitenbus is ook beschikbaar voor vervoer over Wieringen, ook voor verenigingen.
De vereniging organiseert ook dagtochten met een touringcar en speciale middagen, zoals bingo’s, de kerstmiddag en een ouderendag.   Voor advies of hulp bij het invullen van het belastingformulier is iemand beschikbaar. Het bestuur staat open voor nieuwe ideeën. 
Sinds de afschaffing van de afdelingen van de ANBO, is de vereniging geheel zelfstandig. Het lidmaatschap bedraagt nu € 20,- per persoon per jaar, voor paren € 35,- per jaar. Hiermee kan de vereniging meer doen dan voorheen met de afdracht van de landelijke ANBO. Velen hebben zich al als lid van de Wieringer activiteitenvereniging aangemeld, omdat zij graag deelnemen aan de activiteiten.
Meer leden zijn natuurlijk welkom. Op donderdagmiddag, 15 september a.s., om 14.00 uur in zaal “Concordia”, organiseert de vereniging haar eerste algemene ledenvergadering. De leden krijgen hiervoor een uitnodiging met agenda via de nieuwsbrief. Belangstellende (nog) niet-leden zijn van harte welkom. Voor aanmelding als lid of voor vragen kunt u terecht bij de voorzitter, Jan Doves. Telefoon: 0227 591273, e-mail : [email protected]
Via: RTV Noordkop

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category