2°C | Amsterdam

Wieringer Marlon de J. moet ruim 8 ton betalen aan justitie


HIPPOLYTUSHOEF – Marlon de J.(42) werd al veroordeeld tot het betalen van ruim 800.000 euro na een uitspraak van de rechtbank in Haarlem, het geld is verkregen uit criminele werkzaamheden. Het Openbaar Ministerie eiste ruim 3 miljoen tegen beide mannen. Het Openbaar Ministerie heeft daarom ook besloten om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechtbank.
Behalve Marlon de J. die ook nog 30 maanden celstraf kreeg opgelegd werden ook Ferdinand B.(42) uit Den Helder veroordeeld, hij moet 39 maanden zitten en 950.000 euro betalen, en de ook uit Hippolytushoef afkomstige Gerard de J.(64), vader, en Lucien de J.(40), broer, van de hoofdverdachte Marlon de J., moeten gezamelijk 1.7 miljoen euro betalen.
Lees ook: Wieringer voor lange tijd de cel in wegens opzetten cocaïnesmokkellijn
De vader en zijn zoon bestieren een vissersbedrijf in Hippolytushoef en werden eerder door de rechtbank in Haarlem vrijgesproken dat zij lid waren van een criminele organisatie waardoor de rechtbank de eis om ze te plukken afwees. Het Openbaar Ministerie is tegen deze beslissing in hoger beroep gegaan
Marlon de J. is samen met Ferdinand B. ook in hoger beroep gegaan, beide mannen blijven ontkennen iets met drugs- en sigarettensmokkel van doen te hebben en willen de boetes van tafel hebben.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.