2°C | Amsterdam

Wieringermeer wint van koploper v.v. Opperdoes

Slootdorp – De zaterdagvoetballers van v.v. Opperdoes zijn zaterdag tegen een stevige domper opgelopen in de wedstrijd tegen Wieringermeer. De spelers uit Slootdorp wisten met 3-5 te winnen van de mannen uit Opperdoes.
Wieringermeer opende via twee goals van Mark de Jager en Kevin de Bruin. Opperdoes kwam hierna nog even terug tot 2-2, maar weer via twee  goals van Kevin kwam de stand weer op 2-4. Opperdoes sputterde nog even tegen en kwam via een goal op 3-4. Mark de Jager maakte voor de thuisclub aan alle illusie een einde en scoorde de bevrijdende 3-5.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.