Wieringermeerse basisschool de Zilvermeeuw bakte ze bruin voor de ouderen


WIERINGERWERF – Stapels met pannenkoeken werden er vrijdag gemaakt op basisschool de Zilvermeeuw tijdens de Nationale Pannenkoekdag. Een dag waarop opa’s en oma’s in het zonnetje werden gezet door hun kleinkinderen. Verslaggeefster Chantal Bos bakte een paar pannekoeken mee.
Nationale Pannenkoekdag is uitgegroeid tot een landelijke happening, die elk jaar op een vrijdag in maart op de agenda staat. Het is dé dag waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. Dit jaar deden er maar liefst 1.110 basisscholen mee.
De leerlingen verzamelden vrijdagochtend vroeg in de klas. “Ik kwam op school en toen zag het er echt heel anders en gezellig uit”, zei Fleur enthousiast. Daarna werd er op verschillende plekken gebakken: in de klas, bij mensen thuis, maar ook bij zorgcentrum Lelypark dat om de hoek ligt.
Vanaf 12.00 uur werden alle gasten aan tafel verwacht in de aula van de school, die volledig was omgetoverd tot pannenkoekenrestaurant.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs