2°C | Amsterdam

Wieringerwerf gaat op de schop, leefbaarheid moet op peil worden gehouden

WIERINGERWERF – Wieringerwerf is een van de vier hoofdkernen in Hollands Kroon en heeft een belangrijke regionale functie. Om de leefbaarheid en het voorzieningenniveau in deze kern op peil te houden, moeten er voor de toekomst van het dorp gerichte keuzes gemaakt worden voor de inrichting (herstructurering).

Vlekkenplan en diverse onderzoeken

De eerste stap is genomen in juni 2016 met het vaststellen van het vlekkenplan. Een volgende fase is het doen van diverse onderzoeken op het gebied van verkeer, natuur, detailhandel en wonen. Hier is geld voor nodig.
Het college vraagt daarom aan de gemeenteraad om hiervoor een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen. Dit wordt waarschijnlijk in de raadsvergadering van december behandeld.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.