2°C | Amsterdam

Wieringerwerf maakt zich op voor 25e keer Wieringerwerf op Wielen

WIERINGERWERF – Op zondag 26 juni wordt in Wieringerwerf voor de 25e keer het ‘Wieringerwerf op Wielen’ evenement gehouden. Omdat dit de 25e editie is pakt de organisatie fors uit met o.a. het AVZ Stuntriding team en zal de tradionele ride-out voorzien worden van een hele speciale verrassing.


Het gaat dus weer een topdag worden zondag 26 juni.  Live muziek, bij ‘De Buren’ en bij De Maaier’ vind u terrassen en natuurlijk veel motoren en auto’s. In 12:30/14:00 en om 15:30 uur zal het AVZ Stuntriding team demonstraties gaan geven op het Omtaplein. Maar u kunt ook genieten van van o.a. Country Line Dancers

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.