Wieringerwerf maakt zich op voor 25e keer Wieringerwerf op Wielen

WIERINGERWERF – Op zondag 26 juni wordt in Wieringerwerf voor de 25e keer het ‘Wieringerwerf op Wielen’ evenement gehouden. Omdat dit de 25e editie is pakt de organisatie fors uit met o.a. het AVZ Stuntriding team en zal de tradionele ride-out voorzien worden van een hele speciale verrassing.


Het gaat dus weer een topdag worden zondag 26 juni.  Live muziek, bij ‘De Buren’ en bij De Maaier’ vind u terrassen en natuurlijk veel motoren en auto’s. In 12:30/14:00 en om 15:30 uur zal het AVZ Stuntriding team demonstraties gaan geven op het Omtaplein. Maar u kunt ook genieten van van o.a. Country Line Dancers

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs