2°C | Amsterdam

Willem Messchaert heeft nu ‘De Rode Kei’ van de PvdA


KOLHORN – Afgelopen zaterdag 21 januari 2017 heeft de PvdA afdeling Hollands Kroon De Rode Kei uitgereikt aan Willem Messchaert uit Kolhorn. Willem zet zich in voor het dorpshuis de Nieuwe Horn / Laurenskerk. Door zijn inzet  samen met een groep vrijwilligers is een unieke koppeling ontstaan tussen het dorpshuis en de Laurenskerk.
Tevens is Willem één van de drijvende factoren van Harmonie de Eendracht in Kolhorn. Met zijn inzet voor de gemeenschap van Kolhorn draagt hij bij aan de leefbaarheid van het dorp Kolhorn.
De PvdA afdeling Hollands Kroon wil Willem Messchaert en daarmee de grote groep vrijwilligers om hem heen met deze Rode Kei eren. De bevolking van Hollands Kroon en zijn vele kernen kan mensen als Willem Messchaert niet missen.
Via: RTV Noordkop

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.