2°C | Amsterdam

Winkel getroffen door downdraft, heel veel schade aan huizen, kassen en auto’s

WINKEL – Rond half 4 vanmiddag is het dorpje Winkel getroffen door een downdraft of valwind in het Nederlands. Er was wel een funnel(trechter) zichtbaar maar die bereikte de grond niet.
Over een gebied van ruim 1km is zeer veel schade aangericht door deze downdraft. Dakpannen van huizen, glas van kassen vernield, afgebroken bomen op auto’s.. de schade is enorm. 1 bewoner verteld aan Hollands Kroon dat hij niet wist wat hem overkwam, vanuit het niets ineens heel veel wind en 30 seconden later was het voorbij en was het 1 grote chaos.
Ook in Nieuwe Niedorp is schade door de downdraft.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.