2°C | Amsterdam

Winst voor Reserves Juro Unirek/VZV tegen Zenderen Vooruit/Bornerbroek Ds.1 .

‘T VELD – De reserves van JuRo Unirek/VZV hebben een verdiende maar zwaarbevochten overwinning behaald op hun rivaal zaterdagavond in Sporthal ’t Zijveld. Door deze overwinning gaat het team van coach Ard de Ruiter nog steeds aan de leiding in de Tweede Divisie.

Bij het rustsignaal van de consequent fluitende scheidsrechters Buchner & Sinnige had VZV nog wel een benauwde voorsprong in handen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en opende VZV de score en hielden wat de score betreft elkaar in evenwicht, met de thuisploeg of de gasten op een minieme voorsprong. VZV nam voor rust een 12-10 voorsprong die meteen weer werd ongedaan gemaakt 12-12 waar de thuisploeg nog twee treffers aantekende.

Ruststand 14-12.

Na de thee wist het team van Ard de Ruiter een wat ruimere voorsprong te bewerkstelligen door treffers van de goed op schot zijnde Romy Zengerink, Carmen v d Kroon en Jet Jimmink was de stand halverwege de tweede helft 22-17. De tegenstander gaf zich echter nog niet gewonnen en kwam mede door tijdstraffen voor VZV weer terug in de wedstrijd, na ca 20 min. was de achterstand terug gebracht tot 23-21.

Tekst loopt door onder de foto’s

Gelukkig hervond het team van VZV zich en spurtte binnen enkele minuten mede door enkele fraaie treffers van Romy Zengerink die topscorer werd met 9 voltreffers naar een 27 -21 voorsprong. De thuisploeg scoorde zelfs nog 28-21 toch gaf hun tegenstander zich nog steeds niet gewonnen en verkleinde de achterstand naar 29-25.

VZV miste vervolgens een strafworp maar zette toch de 30-25 op het score bord en kon VZV de overwinning eigenlijk niet meer ontgaan. In de slotfase kwam Zenderen Vooruit nog met een laatste offensief en namen de laatste treffers in dit bijzonder spannende treffen nog voor hun rekening.

Door dit resultaat blijft het team van Ard de Ruiter koploper al is er nog een lange weg te gaan.

Eindstand 30-27 .

Doelpunten: Romy Zengerink 9, Carmen v d Kroon 5, Jet Jimmink 4, Lotte Houtenbas 3, Tessa Fijnheer 2, Lynn Klesser 2, Demy Worst 2, en Albertine Abube, Britt Stammes en Renee Kolken 1.

Zaterdag spelen de Reserves van JuRo Unirek/VZV  de uitwedstrijd om 19.00 uur tegen Havas Ds.1.

[signoff]

Related Articles

NFT’s, Je kan er tegenwoordig bijna niet meer omheen, en je ziet de prijs van ontelbare verschillende NFT crypto’s de lucht in schieten. Is

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.