2°C | Amsterdam

Wisselend bewolkt met zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag is het half tot zwaar bewolkt, in het noorden en midden komt er in de loop van de dag meer ruimte voor de zon. In de zuidoostelijke helft van het land komt lokaal een lichte bui tot ontwikkeling, verder blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. De wind draait overdag geleidelijk naar west tot noordwest en is zwak tot matig.

In de nacht naar maandag komen er wolkenvelden voor waaruit in het noorden lokaal wat lichte regen valt. In het zuiden kunnen enkele mistbanken ontstaan indien het opklaart. De minima komen uit tussen lokaal 10°C landinwaarts tot 15°C aan zee. De wind is zwak en veranderlijk, met uitzondering van het noorden en het IJsselmeer, daar is de wind noordwest en matig.

Maandagochtend komen er naast wolkenvelden ook opklaringen voor. In de loop van de dag gaat de zon op meer plaatsen schijnen. Het blijft droog. De middagtemperatuur komt uit tussen 18°C op de Wadden en plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De wind is zwak en komt in het noorden uit richtingen tussen noord en noordwest, elders komt de wind uit richtingen tussen oost en noordoost. Op het IJsselmeer en aan zee is de wind matig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.