2°C | Amsterdam

Wonen Plus Welzijn & Woonzorggroep Samen breiden samenwerking Samen Meedoen uit


HOLLANDS KROON – Vanaf juni 2017 gaan Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen het concept Samen Meedoen uitbreiden. Incluzio Hollands Kroon heeft Woonzorggroep Samen en Wonen Plus Welzijn de gunning hiervoor gegeven.

“Wij zijn erg blij met dit besluit en dat we dit samen mogen organiseren met Wonen Plus Welzijn”, aldus Tom Ploeg van Woonzorggroep Samen. “Door de krachten te bundelen kunnen wij de begeleiding in de vorm van Samen Meedoen in Hollands Kroon nog meer vorm geven”, aldus Susan Tijm van Wonen Plus Welzijn.
Samen Meedoen omvat alle begeleidingsactiviteiten waaronder Doet en Ontmoet, dagactiviteiten, begeleiding op maat, dag te gast (waar het de mogelijkheid biedt om samen met een vrijwilliger iets te ondernemen), koor op eigen wijze, wandelen in de wijk en CVA ondersteuning. Binnen Samen Meedoen zijn er allerlei mogelijkheden om begeleidingsvormen te ontwikkelen.

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden. In en vanuit twintig locaties in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, óók bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten zoveel mogelijk dezelfde mensen krijgen. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Over Wonen Plus Welzijn

Wonen Plus Welzijn is een brede maatschappelijke organisatie die actief is in Schagen, Hollands Kroon, Langedijk en Heerhugowaard. Zij bieden praktische diensten die mensen in staat stellen zo lang mogelijk te blijven meedoen in hun vertrouwde omgeving. We staan dichtbij de bewoners in de diverse dorpen en wijken en organiseren samen met onze 1200 vrijwilligers diverse diensten en activiteiten. Meedoen staat daarbij voorop, ieder mens heeft kwaliteiten en wordt gestimuleerd om mee te doen met zijn eigen kunnen in zijn eigen omgeving. Kijk voor meer informatie op www.wonenpluswelzijn.nl of bel 0224- 273140.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.