2°C | Amsterdam

Woningovervaller Wieringerwerf en Medemblik oneens met straf

WIERINGERWERF – De woningovervaller die in Wieringerwerf en Medemblik samen met de alreeds veroordeelde Rada A. uit Medemblik tot 5 jaar cel is veroordeeld gaat in hoger beroep tegen deze uitspraak.
Bij de overvallen op de bewoners van de woningen aan de Oostermiddenweg in Wieringerwerf en de Gildelaan in Medemblik  is dusdanig grof gebruikt dat de bewoners tot op de dag van vandaag nog psychische klachten ondervinden.
Bij de overval op de woning in Medemblik kreeg de man een wapen op zich gericht en werd de vrouw met grof geweld tegen de vloer gedrukt en hield 1 van de daders haar met zijn voet op de vloer.  Bij de overval op de woning in Wieringerwerf werd het echtpaar zwaar mishandeld en werd de vrouw onder dwang van een mes verteld dat haar man dood was .
De 22-jarige K.S. uit Bovenkarspel blijft ontkennen ook maar iets met de overval te maken te hebben, zijn advocaat heeft laten weten tegen de uitspraak van de rechtbank in Alkmaar in hoger beroep te gaan bij het gerechtshof in Amsterdam.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.