Woningovervaller Wieringerwerf en Medemblik oneens met straf

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WIERINGERWERF – De woningovervaller die in Wieringerwerf en Medemblik samen met de alreeds veroordeelde Rada A. uit Medemblik tot 5 jaar cel is veroordeeld gaat in hoger beroep tegen deze uitspraak.
Bij de overvallen op de bewoners van de woningen aan de Oostermiddenweg in Wieringerwerf en de Gildelaan in Medemblik  is dusdanig grof gebruikt dat de bewoners tot op de dag van vandaag nog psychische klachten ondervinden.
Bij de overval op de woning in Medemblik kreeg de man een wapen op zich gericht en werd de vrouw met grof geweld tegen de vloer gedrukt en hield 1 van de daders haar met zijn voet op de vloer.  Bij de overval op de woning in Wieringerwerf werd het echtpaar zwaar mishandeld en werd de vrouw onder dwang van een mes verteld dat haar man dood was .
De 22-jarige K.S. uit Bovenkarspel blijft ontkennen ook maar iets met de overval te maken te hebben, zijn advocaat heeft laten weten tegen de uitspraak van de rechtbank in Alkmaar in hoger beroep te gaan bij het gerechtshof in Amsterdam.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category