2°C | Amsterdam

Z.A.P. start met kracht- en conditietraining junioren


BREEZAND – v.v. ZAP uit Breezand wil bij de junioren het conditieniveau verder omhoog brengen en biedt daarom alle junioren een kracht- en conditietraining aan. Dat gaat inhouden dat er niet twee keer per week maar drie keer per week gaat worden getraint, de kracht- en conditietrainingen zullen namelijk op de maandagavond worden gehouden.
De eerste training begint op maandagavond 4 september waar de junioren onder 14/15 en 16 om 19 uur de aftrap doen in een driekwartier durende training, daarna zijn de junioren onder 17/18 en 19 aan de beurt die van 20.00 tot 20.45 uur de training krijgen.
Het bestuur van ZAP laat weten dat zij kracht- en conditietraining enorm belangrijk is geworden in het voetbal en dat dit niet alleen in het professionele voetbal plaatsvind maar ook meer en meer in het amateurvoetbal. Onderdelen van deze training zijn o.a.:

  1. Uithoudingsvermogen
  2. Kracht
  3. Snelheid en behendigheid

Door deze trainingen is de kans op blessures minder groot, krijg je meer uithoudingsvermogen en herstel je sneller van de inspanningen. De trainingen staan onder leiding van Bootcamp Breezand..

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.