2°C | Amsterdam

Zandprinses opent Lentetuin 2016 Breezand

Breezand – Niemand minder dan Zandprinses Rosa van der Vijver zal woensdag 2 maart de Lentetuin Breezand openen. Na vorig jaar een Koninklijke opener, is de Lentetuin blij met deze prinses die met zand sprookjes tot leven laat komen. En zand is volop aanwezig in het Noordelijk Zandgebied. Een perfecte opener voor de Lentetuin Breezand 2016 dus!

Met niets meer dan zand kan Zandprinses Rosa van der Vijver wonderlijke plaatjes maken van zand: het is haar gereedschap. Van haar vader, de zandtovenaar, leerde Rosa de fijne kneepjes van het zandschilderen. Sinds 2015 is ze dan ook alle dagen bezig met zandschilderen. De Lentetuin Breezand laat zich graag betoveren door haar kunsten.

Exclusieve Sprookjesavond voor kinderen

Niet alleen alle genodigden kunnen zich laten wegblazen door de kunsten van Rosa, ook een select gezelschap van maar liefst vijftig kinderen maakt kans om bij de speciale avondopening te zijn, waar de Zandprinses een tweede, exclusieve show geeft. De gelukkige winnaars worden op de bloemenshow ontvangen door Madame (Sanne Koopman-van Dorp) en echte sprookjesfiguren die sprookjes vertellen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen zich aanmelden door een e-mail sturen naar: [email protected]. Vermeld hierin de naam, leeftijd en woonplaats. Uit alle aanmeldingen worden door middel van loting vijftig kinderen geselecteerd die samen met één volwassene welkom is bij deze opening op woensdag 2 maart van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden voor de magische openingsvoorstelling kan tot en met zaterdag 27 februari. De gelukkige winnaars ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.