Zandprinses opent Lentetuin 2016 Breezand

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Breezand – Niemand minder dan Zandprinses Rosa van der Vijver zal woensdag 2 maart de Lentetuin Breezand openen. Na vorig jaar een Koninklijke opener, is de Lentetuin blij met deze prinses die met zand sprookjes tot leven laat komen. En zand is volop aanwezig in het Noordelijk Zandgebied. Een perfecte opener voor de Lentetuin Breezand 2016 dus!

Met niets meer dan zand kan Zandprinses Rosa van der Vijver wonderlijke plaatjes maken van zand: het is haar gereedschap. Van haar vader, de zandtovenaar, leerde Rosa de fijne kneepjes van het zandschilderen. Sinds 2015 is ze dan ook alle dagen bezig met zandschilderen. De Lentetuin Breezand laat zich graag betoveren door haar kunsten.

Exclusieve Sprookjesavond voor kinderen

Niet alleen alle genodigden kunnen zich laten wegblazen door de kunsten van Rosa, ook een select gezelschap van maar liefst vijftig kinderen maakt kans om bij de speciale avondopening te zijn, waar de Zandprinses een tweede, exclusieve show geeft. De gelukkige winnaars worden op de bloemenshow ontvangen door Madame (Sanne Koopman-van Dorp) en echte sprookjesfiguren die sprookjes vertellen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen zich aanmelden door een e-mail sturen naar: info@regelsammy.nl. Vermeld hierin de naam, leeftijd en woonplaats. Uit alle aanmeldingen worden door middel van loting vijftig kinderen geselecteerd die samen met één volwassene welkom is bij deze opening op woensdag 2 maart van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden voor de magische openingsvoorstelling kan tot en met zaterdag 27 februari. De gelukkige winnaars ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category