2°C | Amsterdam

Zangdocent Olaf van Rijn begint nieuw koor in Anna Paulowna


ANNA PAULOWNA – Zangdocent Olaf van Rijn start op 12 januari in Anna Paulowna een nieuw koor die zich enkel gaat bezighouden met het zingen van a capella. Het koor heeft dan ook de klinkende naam AnnA Capella.
De repetities worden gehouden in het Inloophuis naast de hervormde kerk in Anna Paulowna aan de Molenvaart 23 en de repetities beginnen om 20:00 uur. Heeft u zin om mee te zingen, dan kunt u zich aanmelden via [email protected]
Haarlemmer Olaf van Rijn: ,,Ik trad enkele weken geleden met het koor Singing Surrender uit Schagen op in De Keesschuur in Breezand, en daar werd ik aangesproken door een paar mensen die graag a capella wilden gaan zingen. We besloten om de stap te wagen en gaan kijken of er belangstelling is. Het koor is voor ervaren en onervaren koorzangers en het repertoire is breed. We gaan niets uit de weg. Arrangementen van de The King’s Singers en Pentatonix , om een voorbeeld te noemen. De eerste repetitie is gratis. Daarna betaalt men € 6,- per avond.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.