2°C | Amsterdam

ZAP Breezand wil specialistentraining verder uitbreiden

Breezand – Bij voetbalvereniging ZAP uit Breezand vond dinsdag 8 maart de eerste specialistentraining plaats. Spelers uit de juniorenteams van ZAP krijgen gedurende deze avonden training van (oud)Zap 1 spelers.
De eerste keer was het de beurt aan de verdedigers. De specialisten die deze training verzorgden waren eerste elftalspeler Marcel van Veen en oud eerste elftalspeler Stephan Privée. Bij de volgende training voor verdedigers sluiten huidig ZAP 1 spelers Jean Michel Rijken en Nick Broersen aan. ZAP hoopt bij deze trainingen de verdedigers meer positie specifieke bagage mee te geven.
Allerlei facetten behorend bij de verdedigende posities komen aan bod. Binnen de reguliere trainingen is hier niet altijd tijd en ruimte voor. De maanden april en mei komen respectievelijk de middenvelders en aanvallers aan bod. Specialisten die gaan aansluiten zijn de middenvelder Aad en Ruud van der Meer, Stefan Hoep, Robin Schouwvlieger en de aanvallers Fabian Raap, Kai Beelen, Malvin Robert, Mike Vink en Kalvin Robert.
Na deze pilot periode wil de jeugdafdeling van vv ZAP deze specialistentrainingen het volgende seizoen gaan uitbouwen. Uiteindelijk hoopt ZAP hiermee haar jeugdspelers nog beter voor te bereiden op de stap richting de A-selectie

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.