ZAP Breezand wil specialistentraining verder uitbreiden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Breezand – Bij voetbalvereniging ZAP uit Breezand vond dinsdag 8 maart de eerste specialistentraining plaats. Spelers uit de juniorenteams van ZAP krijgen gedurende deze avonden training van (oud)Zap 1 spelers.
De eerste keer was het de beurt aan de verdedigers. De specialisten die deze training verzorgden waren eerste elftalspeler Marcel van Veen en oud eerste elftalspeler Stephan Privée. Bij de volgende training voor verdedigers sluiten huidig ZAP 1 spelers Jean Michel Rijken en Nick Broersen aan. ZAP hoopt bij deze trainingen de verdedigers meer positie specifieke bagage mee te geven.
Allerlei facetten behorend bij de verdedigende posities komen aan bod. Binnen de reguliere trainingen is hier niet altijd tijd en ruimte voor. De maanden april en mei komen respectievelijk de middenvelders en aanvallers aan bod. Specialisten die gaan aansluiten zijn de middenvelder Aad en Ruud van der Meer, Stefan Hoep, Robin Schouwvlieger en de aanvallers Fabian Raap, Kai Beelen, Malvin Robert, Mike Vink en Kalvin Robert.
Na deze pilot periode wil de jeugdafdeling van vv ZAP deze specialistentrainingen het volgende seizoen gaan uitbouwen. Uiteindelijk hoopt ZAP hiermee haar jeugdspelers nog beter voor te bereiden op de stap richting de A-selectie

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category