2°C | Amsterdam

ZAP na 35 jaar op de schop, ‘het is tijd voor een likje verf’.


BREEZAND – Het ZAP-complex is zo’n 30 á 35 jaar terug door de vele vrijwilligers gebouwd. Een nieuwe kantine, kleedkamers en een multifunctionele sporthal.
Welke club in de omgeving had het? ZAP kreeg onder de bezielende leiding van Piet Tummers een regionale uitstraling waarbij de route van Organisatie, Accommodatie en Prestatie nog steeds een prima keuze is geweest om iedereen in het dorp op een goed niveau te kunnen laten sporten en presteren.
Het bestuur van ZAP heeft kritisch naar de accommodatie gekeken en moest vaststellen dat e.e.a. begint te dateren en echt rijp is voor groot onderhoud. Het bestuur van de Sportfederatie heeft een plan van aanpak opgesteld om in 2017 een grote vitalisering door te voeren. Wat staat er te gebeuren:

  • schilderen van het oude badhuis welke voor materiaalopslag worden gebruikt
  • schilderen van de buitenkant van de bestuurskamer en entree van de sporthal
  • schilderen van de buitenkant van de kantine en kleedkamers
  • schilderen van alle kleedkamers, gangen en jeugdhonk
  • nieuwe plafonds intimmeren in kleedkamer 1 tot en met 6
  • installeren van dubbel glas

Daarnaast gaat de kantine in de maanden mei tot en met augustus helemaal verbouwd worden van vloer, verlichting, meubilair, bar tot aan nieuwe kleuren op het houtwerk en de muren.
In ontwikkeling cq op de tekentafel liggen nog de plannen om het asbest op de daken van de sporthal, kantine en jeugdhonk te vervangen en direct over te gaan tot het installeren van zonnecollectoren. Ook de bestuurskamer krijgt nog een grote opknapbeurt, maar dat is een slotstuk aangezien het bestuur van ZAP niet alles in ene kan aanpakken.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.