2°C | Amsterdam

Ze zijn woedend in Breezand, iemand heeft punaises op het hondenuitlaatveldje gegooid

Breezand – Breezand is in de ban van een punaisegooier. Op een grasveldje waar regelmatig honden worden uitgelaten, zijn punaises rondgestrooid.

Nadat vorig jaar de poepzuiger door de gemeente is wegbezuinigd, is de hondenpoepoverlast in Breezand groot. “De bermen liggen helemaal vol met hondenpoep, dan krijg je dit soort acties”, vertelt een buurtbewoner tegen NH.
Er is veel woede over de actie. “In mijn ogen is het dierenmishandeling, stel dat zo’n dier er instapt”, vertelt een buurtbewoner. “Ik moet niet zien dat iemand het doet, want dan zijn de rapen gaar.”
De wijkagent laat op Twitter weten de woede van de bewoners te begrijpen. Door collega’s wordt bemiddeld in het conflict, schrijft hij. Volgende maand zullen er speciale hondenpoepbakken worden geplaatst bij het veldje om de overlast tegen te gaan.
https://twitter.com/POL_mjaSmit/status/699518643781165057

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.