2°C | Amsterdam

Zeer geslaagde editie van de Metakitt Run 2016

’t VELD – Afgelopen zaterdagochtend verzamelde 87 deelnemers en 30 auto’s zich op het kerkplein in ’t Veld. Een voor een werden de auto’s voorzien van een echte Metakittrun sticker beschikbaar gesteld en opgeplakt door de Logokompanie en om klokslag 08:30 uur vertrok te stoet uit ’t Veld
Na twee lange dagen van autorijden, met een overnachting in Duitsland kwam de hele stoet zondagmiddag weer terug op de plaats van vertrek. Zaterdagavond werd in Duitsland nog wel even de nodige deelnemers in een zonnetje gezet door de prijswinnaars bekent te maken.
Rond de klok van 21:00 was de prijsuitreiking. De originaliteitsprijs was gewonnen door 2 teams (de jury kon geen keuze maken) namelijk Team Ron Groen en Dikke BMW Jongûh. Zij winnen een compleet verzorgende avond samen met de organisatie. De 3e prijs werd gewonnen door Team X-files (reischeque), de 2e prijs door Team FBJ Stoop Adminstraties (diner bon voor 4 personen) en de 1e prijs ging naar team Jut &Jul. Zij wonnen 1 uur vliegen voor 2 personen boven Noord-Holland. Tijdens de Metakittrun editie 2016 werd er zaterdagavond ook een cheque gepresenteerd met het astronomische bedrag van…….€13.366,75!! Alles wordt z.s.m. gestort op het rekeningnummer van Metakids, het goede doel die onderzoek laat doen naar stofwisselingsziektes bij kinderen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.