2°C | Amsterdam

Zeilen met een handicap.

WESTERLAND – Op het Amstelmeer vinden vrijdag 17 en zaterdag 18 juni de zeildagen plaats voor mensen met een beperking. De achttiende editie van de zeildagen wordt wederom georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer (WVA), de Marine Watersport Vereniging (MWV) en Sportservice Den Helder/Schagen.
Iedereen, ongeacht leeftijd en beperking kan zich aanmelden voor de zeildagen. Er wordt voorrang gegeven aan mensen die nog nooit hebben deelgenomen. Per dag kunnen maximaal veertig deelnemers zeilen. Met gewone (niet aangepaste) zeilboten, is het tijdens het zeilen op sommige momenten improviseren geblazen. Rolstoelgebruikers kunnen uit hun rolstoel in de zeilboot getild worden.
Voor de zeildag, inclusief nasimaaltijd, vraagt de organisatie aan iedere deelnemer een bedrag van € 12,50. Tussen 8.30 en 9.00 uur worden alle deelnemers verwacht in het clubgebouw van WV Amstelmeer aan De Haukes 2 in Westerland. De organisatie verplicht iedereen om warme kleding aan te trekken, daarnaast moeten de deelnemers regenkleding of zeilkleding en een pet meenemen.
Aanmelden kan bij de consulent Aangepast Sporten, Iris van Paridon via tel. 0223-684726 of tel. 0224-214774 of stuur een e-mail naar:[email protected]. Kijk voor meer informatie op www.aangepastsporten.info.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.