Zeilen met een handicap.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WESTERLAND – Op het Amstelmeer vinden vrijdag 17 en zaterdag 18 juni de zeildagen plaats voor mensen met een beperking. De achttiende editie van de zeildagen wordt wederom georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer (WVA), de Marine Watersport Vereniging (MWV) en Sportservice Den Helder/Schagen.
Iedereen, ongeacht leeftijd en beperking kan zich aanmelden voor de zeildagen. Er wordt voorrang gegeven aan mensen die nog nooit hebben deelgenomen. Per dag kunnen maximaal veertig deelnemers zeilen. Met gewone (niet aangepaste) zeilboten, is het tijdens het zeilen op sommige momenten improviseren geblazen. Rolstoelgebruikers kunnen uit hun rolstoel in de zeilboot getild worden.
Voor de zeildag, inclusief nasimaaltijd, vraagt de organisatie aan iedere deelnemer een bedrag van € 12,50. Tussen 8.30 en 9.00 uur worden alle deelnemers verwacht in het clubgebouw van WV Amstelmeer aan De Haukes 2 in Westerland. De organisatie verplicht iedereen om warme kleding aan te trekken, daarnaast moeten de deelnemers regenkleding of zeilkleding en een pet meenemen.
Aanmelden kan bij de consulent Aangepast Sporten, Iris van Paridon via tel. 0223-684726 of tel. 0224-214774 of stuur een e-mail naar:ivanparidon@sportservicenoordholland.nl. Kijk voor meer informatie op www.aangepastsporten.info.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category