2°C | Amsterdam

Zeker 1 zwaargewonde bij ongeval Afsluitdijk

DEN OEVER – Een auto is zondagmiddag op de A7 op de Afsluitdijk over de kop geslagen. Er is op z’n minst een persoon gewond geraakt, maar het is nog niet duidelijk hoeveel inzittenden er waren en hoe ernstig de verwondingen zijn.
De bestuurder van de auto was op weg richting Friesland toen deze tegen een botsabsorber aanreed en over de kop sloeg ter hoogte van het monument op de Afsluitdijk. De auto raakte hierdoor total loss en de veiligheidsafscheiding van de weg die door de botsafschermer werd beschermd, moet worden vervangen. 
Omdat de auto veel vloeistof had gelekt, moest de rijbaan worden schoongespoten door de brandweer. Een rijbaan is nog dichtgebleven tot 20.30 uur vanwege reparatiewerkzaamheden. Het verkeer kon intussen passeren via de andere rijbaan.
Het ongeluk veroorzaakte zo’n 2 kilometer file. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.