2°C | Amsterdam

Ziggo gaat snelheden weer verder verhogen

Hollands Kroon – Per 2 april gaat de snelheid van het Ziggo Alles-in-1 Complete-abonnement omhoog van 120/12 naar 150/15Mbit/s. De snelheidsverhoging is nog niet officieel bekendgemaakt, maar wordt bevestigd op het forum van de provider,schrijft Tweakers.net.

Op het forum van Tweakers maken leden die een 120/12Mbit/s-abonnement hebben bij Ziggo al enige tijd melding van hogere snelheden. Een moderator van de Ziggo Community bevestigt dat de provider een snelheidsverhoging doorvoert bij het abonnement. De maximale downloadsnelheid gaat omhoog van 120 naar 150Mbit/s en de uploadsnelheid wordt 15 in plaats van 12Mbit/s.
De verhoging geldt voor alle klanten met het Alles-in-1 Complete-abonnement. Bij andere pakketten wordt de snelheid niet verhoogd. Uit een reclamefolder blijkt dat Ziggo de snelheidsverhoging op 2 april uitvoert. Waarschijnlijk heeft de provider de aanpassingen al doorgevoerd in bepaalde regio’s. Een anonieme insider laat aan Tweakers weten dat Ziggo binnenkort ook zijn klanten op de hoogte stelt van de snelheidsverhoging.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.