2°C | Amsterdam

Zijdewinder Voetvolley en Volleybal toernooi enorm succes

ZIJDEWIND – Ook deze editie zaterdag om 17.00 uur waren er weer een record aantal inschrijvingen. Er was door de organisatie al een limiet van 64 deelnemende teams gesteld, omdat de limiet werd overschreden moesten er teams worden teleurgesteld.
Zo’n 450 deelnemers maakten er weer een gezellig en vooral sportief gebeuren van. De organisatie was dik tevreden en na afloop werden de winnaars in het zonnetje gezet en gehuldigd. Verder werd er  nog een mooi feest van gemaakt en was het duidelijk dat er vooral op tijd ingeschreven moet worden om niet buiten de boot te vallen.
De stelregel geld wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.