2°C | Amsterdam

Zonnebloem ’t Zand/Oudesluis viert 40 jarig bestaan

‘T ZAND / OUDESLUIS – De afdeling ’t Zand/Oudesluis van de Zonnebloem bestaat zaterdag 29 oktober veertig jaar. In 1976 waren er enkele actieve mensen in ’t Zand, die heel enthousiast waren over het werk van Vereniging De Zonnebloem. Daarom is ook in Oudesluis gestart met een afdeling.
Veertig jaar later is dezelfde vereniging nog steeds actief voor jong en oud. Elke maand worden diverse activiteiten ondernomen, zoals winkelen, boottochtjes in Amsterdam, picknicken, seniorenmatinee, maar ook de wekelijkse bezoeken bij de mensen thuis met een gezellig praatje, spelletje of een wandeling.
Kortom gewoon een gezellig samenzijn met elkaar en zorgen dat er voor even een glimlach is voor de gasten die dat nodig hebben. En vooral in de huidige maatschappij is dit een heel belangrijke aanvulling op de zorg. In oktober 2016 viert de afdeling dan ook vol trots het veertig jaar bestaan met al hun vrijwilligers en gasten.
Omdat onze activiteiten ook heel veel op zorgcentrum De Zandstee in ’t Zand gericht zijn, is er in september een speciaal feest voor de mensen in De Zandstee. Buiten het feest om wil de Zonnebloem iedereen ook in de gelegenheid stellen om de Zonnebloemafdeling te steunen. Daarom is een leuke kalender met een zonnebloem pen per 26 september te koop voor € 3,50.
Neem voor meer informatie en het verkoopadres van de kalender contact op met M. Nap, Oude Rijksweg 105, ’t Zand. tel. 06-11188284.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.