2°C | Amsterdam

Zorgverlenersrel zorgt voor grote politieke spanningen Hollands Kroon

Hollands Kroon – De sfeer is gespannen in Hollands Kroon nadat medewerkers uit de thuiszorg eergisteren het gemeentehuis bezet hielden. Zij protesteerden tegen de bezuinigingen op de thuiszorg.

Wim Hermans is oprichter van de partij Senioren Hollands Kroon en stapte vandaag boos uit de partij. De druppel was dat zijn fractievoorzitter, in tegenstelling tot andere partijen, niet eens kwam luisteren naar wat de demonstranten te melden hadden.
Lees meer over de thuiszorgproblematiek in ons dossier: Thuiszorg Hollands Kroon
Fractievoorzitter Jip Pankras begrijpt de zorgen van Hermans, maar vindt dat hij op de zaken vooruit loopt. “Ik denk dat hij het resultaat beter had kunnen afwachten”, aldus Pankra tegen RTVNH
Donderdag praat de gemeente van Hollands Kroon over de thuizorg. Ook dan zullen ouderen en medewerkers in de thuiszorg demonstreren.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.