2°C | Amsterdam

Zwemvierdaagse Zwembad de Rijd

WINKEL – In de laatste week van de zomervakantie organiseert zwembad de Rijd de Zwem4daagse 2021. Van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 21 augustus kunnen alle zwemliefhebbers van jong tot oud, tussen 10.00 en 11.00 uur, baantjes trekken in dit gezellige, mooi gerenoveerde buitenbad.

Er kan op 5 dagen worden gezwommen

Maar 4 dagen zijn verplicht voor het behalen van een medaille en oorkonde. De dagelijks afstand die gezwommen moet worden is minimaal 500 meter. Kinderen en 65-plussers kunnen er ook voor kiezen om 250 meter te zwemmen.

Inschrijven

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected]. In deze mail vermeld je je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Alle deelnemers zijn verplicht een zwemdiploma te hebben. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Dit betaal je bij de kassa van zwembad de Rijd per pin of contant (liefst contactloos via pin ivm Corona). Je ontvangt hiervoor een inschrijfkaart. Deze kaart moet na iedere zwemdag afgetekend worden door de badjuf of badmeester. Iedere deelnemer ontvangt na 4 keer gezwommen te hebben een medaille en een oorkonde.

Deelnemers aan de zwem4daagse mogen na het banenzwemmen de rest van de dag in het zwembad blijven

Je kunt springen en duiken van de duikplanken en lekker chillen met je vrienden en vriendinnen op de zonneweide. In de week van de Zwem4daagse zijn er op het grasveld nog veel meer leuke dingen te beleven. Vanaf 11.00 tot 18.00 uur is het 25-meterbad met de duikplanken weer open voor alle bezoekers. We gaan er een mooie zwemweek van maken van 16 tot 21 augustus. Alle informatie over zwembad de Rijd kun je vinden op de website op Facebook en Instagram

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.