1200 euro voor Dierenopvang en dierenambulance Schagen Hollands Kroon

Middenmeer – De spinningmarathon van Fysio & Fitness Middenmeer heeft het mooie bedrag van 1200 euro opgeleverd. De opbrengst van de marathon gaat volledig naar de DierenOpvang en DierenAmbulance Schagen/Hollands Kroon. Een hele blije Christl Rodink mocht de cheque in ontvangst nemen.
Behalve geld werden er ook diverse andere goederen binnengebracht zoals, schoonmaakmiddelen, printpapier, koffie en veel dingentjes voor de dieren zelf. Al met al een zeer geslaagde spinning marathon van Fysio & Fitness Middenmeer.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs