151km/u op de Almaarseweg in Middenmeer.

Politie – Op dinsdag werd een snelheidscontrole gehouden op de Alkmaarseweg in Middenmeer. Tussen 10.45 en 14.00 uur passeerden 1210 voertuigen de controleplaats. Hier geldt een maximum snelheid van 80 km per uur. In totaal reden 167 voertuigen te snel. Dit is bijna 14%.
Hoogst gemeten snelheid: 151 km per uur. De overtredingen werden fotografisch vastgelegd. De betrokken bestuurders krijgen een bekeuring thuisgestuurd.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs