2°C | Amsterdam

16 scoutinggroepen strijden om de eer tijdens de Jotacross

DEN OEVER – De jotacross is een wedstrijd waarin 16 scoutinggroepen tegen elkaar strijden om de hoogste eer, de jotacross volgende keer organiseren. Dit wordt gedaan door een thuisteam, welke een aantal zeer lastige tot nagenoeg onoplosbare vragen moet beantwoorden. Elk goed antwoord levert natuurlijk punten op. En hoe eerder het antwoord wordt doorgegeven, hoe meer punten dit oplevert. Het gevaar hierbij, een fout antwoord kost je punten. Ook krijgt het thuisteam een opdracht die moet worden uitgevoerd en deze moet uiteindelijk bij de organisatie worden ingeleverd.
Daarnaast is er ook een mobiel team. Zij gaan een route, je kan het vergelijken met een Hike, rijden met de auto. Tijdens deze rit komen ze uitdagende posten tegen. En ook voor onderweg krijgen ze de nodige opdrachten mee om uit te voeren. Overal kunnen  natuurlijk punten mee verdient worden. Maar ook voor het mobiele team geldt dat zij punten inleveren als ze bijvoorbeeld een route niet goed volgen en ze een noodenveloppe openen om alsnog op de volgende post te komen.
De Jotacross 2016 is dit jaar op zaterdag 15 oktober in Den Oever. Voor meer informatie en alle andere vragen graag contact opnemen via [email protected] of even bellen naar het secretariaat, tel. 0227-724105.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.