19-jarige vandaal uit Anna Paulowna krijgt 8 maanden celstraf

Anna Paulowna  – De man heeft tijdens de winterkermis in 2015 een spoor van vernielingen achtergelaten en diverse goederen gestolen. De man was als enige van een grotere groep jongeren ten tijde van het misdrijf meerderjarig en moest dus voorkomen bij de meervoudige kamer van de rechtbank in Alkmaar. De man liep nog in zijn proeftijd vanwege andere veroordelingen.
De Officier van Justitie eiste een jaar cel waarvan 8 maanden voorwaarlijk en 3200 euro schadevergoeding, de rechter ging daar maar deels in mee, de veroordeelde de man tot een celstraf van 8 maanden waarvan 4.5 maanden voorwaarlijk en het betalen van een schadevergoeding van 2200 euro.
Ook moet de man zich onder behandelingstellen van de reclassering.  De overige mede-daders zijn allemaal bij de kinderrechter voorgeweest.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs