2°C | Amsterdam

1e FIFA 17 toernooi DWOW groot succes

WIERINGERWERF – Het idee was top! Gijs Bruin (zelf 14 jaar) kwam er mee om in de kantine van DWOW een “FIFA 17 toernooi” in de herfstvakantie te organiseren voor de oudste jeugd en organiseerde het! 
Op korte termijn werd het bericht via het “social media” gedeeld. Om zo’n toernooi te organiseren is er wel wat nodig. Om aan de benodigde hardware te komen moesten sommige deelnemers zelfs hun spullen van huis meebrengen zoals de beeldschermen en playstations. Er konden twee en dertig deelnemers meespelen. Op volgorde werd er ingeschreven. Er ontstond zelfs een wachtlijst met diegene die net te laat waren met inschrijven. De clubs van de huidige CL werden gebruikt voor het speelschema vanaf de 1/8 finale. Om 19.00 uur werd er geloot wie met welke club ging spelen.
Onder grote belangstelling van vrienden en vriendinnen en sommige ouders werd er gestart met de wedstrijden in de 8 poules. Er werd gespeeld op de 8 schermen met wedstrijden van 2x 6 min. speeltijd wat met de herhalingen toch zo’n 25 min. per ronde in beslag nam. Na velen wedstrijden werd de finale gespeeld door Thomas Hamelink met Atletico Madrid en het Bayern Leverkussen van Byarn Quinten.
De spannende eindstrijd was voor iedereen te bewonderen op het grootscherm en werd uiteindelijk gewonnen door Thomas met 3-2. Hij mocht de eerste beker die beschikbaar gesteld werd door Martien Bruin (assuranties Middenmeer) in ontvangst nemen. Een geweldige avond voor de oudere jeugd die ongetwijfeld een vaste plaats in het al volle activiteiten jeugdprogramma van v.v. DWOW zal krijgen.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.