2°C | Amsterdam

2.6 miljoen voor nieuwe brug over de Van Ewijcksvaart/Oude Veer

Anna Paulowna – Zoveel gaat het volgens Hollands Kroon maximaal kosten op vragen van het NHD aan de gemeente Hollands Kroon. Dit najaar of voorjaar 2017 lijken daarvoor, onder meer vanwege de recreatievaart, het meest geschikt.
,,Er moet veel werk worden verzet om eventueel in november te kunnen starten’’, aldus gemeentewoordvoerster Noortje Slot. Zij doelt op grondig onderzoek, dat moet uitwijzen voor welke investering Hollands Kroon het beste kan kiezen.
Vandaag of donderdag wordt de noodbrug teruggeplaatst en krijgen de fietsers en voetgangers een tijdelijke voorziening. Deze tijdelijke voorziening gaat ook nog eens minimaal 62.000 euro kosten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.