2.6 miljoen voor nieuwe brug over de Van Ewijcksvaart/Oude Veer

Anna Paulowna – Zoveel gaat het volgens Hollands Kroon maximaal kosten op vragen van het NHD aan de gemeente Hollands Kroon. Dit najaar of voorjaar 2017 lijken daarvoor, onder meer vanwege de recreatievaart, het meest geschikt.
,,Er moet veel werk worden verzet om eventueel in november te kunnen starten’’, aldus gemeentewoordvoerster Noortje Slot. Zij doelt op grondig onderzoek, dat moet uitwijzen voor welke investering Hollands Kroon het beste kan kiezen.
Vandaag of donderdag wordt de noodbrug teruggeplaatst en krijgen de fietsers en voetgangers een tijdelijke voorziening. Deze tijdelijke voorziening gaat ook nog eens minimaal 62.000 euro kosten.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs