2°C | Amsterdam

2 terughaalacties: vruchtensappen fruity king en Lidl biefstuk

HOLLANDS KROON – Fruity King BV heeft besloten om met onmiddellijke ingang een aantal vruchtensappen uit de winkel/handel te halen. Het betreft de volgende smaken:

  • Fruity King Rood Fruit 2 liter (THT 23-08-2016)
  • Fruity King Sinaasappel 2 liter (THT 01-09-2016)
  • Fruity King Tropisch Fruit 2 liter (THT 07-09-2016)

Reden voor deze maatregel is dat er bij de productie van deze partijen mogelijk besmetting met gist in het sap heeft plaatsgevonden. Deze maatregel geldt uitsluitend voor bovenstaande smaken.
Kogelbiefstuk Lidl

Supermarktketen Lidl roept klanten die onlangs kogelbiefstuk hebben gekocht op het vlees terug te brengen. Het biefstuk kan namelijk besmet met escherichia coli-bacteriën (e.coli) die het giftige shiga-toxine produceren.

Het gaat uitsluitend om Glenfell Kogelbiefstuk (Artland Convenience GmbH) van 500 gram uit de diepvries en met invriesdatum 01.06.2018/01.06.2016 L6223. De shiga-toxine producerende e.coli-bacterie kan maag- en darmaandoeningen veroorzaken, waarschuwt de supermarkt. 
“Op grond van een mogelijk gezondheidsrisico worden klanten dringend verzocht dit product niet te consumeren”, waarschuwt de supermarktketen in een advertentie. Wie het biefstuk in de vriezer heeft liggen, kan het stuk vlees terugbrengen naar de winkel en krijgt het aankoopbedrag retour.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.