2°C | Amsterdam

20e Zap Tennis Open Zwaluwtoernooi

Breezand – Het 20e Open Zwaluwtoernooi vindt van zaterdag 25 juni tot en met zondag 3 juli plaats. De wedstrijden worden gespeeld op de prachtig versierde banen van ZAP Tennis. Inschrijven is vanaf nu weer mogelijk.
In de categorieën 4 tot en met 8 kan worden ingeschreven voor heren enkel en dubbel, dames enkel en dubbel of gemengd dubbel. Ook is er in sommige categorieën een 35 schema toegevoegd. Voor ieder wat wils.
Het toernooi kent net als voorgaande jaren twee ‘culinaire’ feestavonden waar zowel de deelnemers als de bezoekers kosteloos van kunnen genieten. Woensdagavond 29 juni wordt voor alle aanwezigen de lekkerste kibbeling gebakken. De vleeseters komen zaterdagavond 2 juli aan hun trekken als de lekkerste varkenshaassaté wordt geserveerd. Wegens het 20-jarig jubileum wordt dit jaar extra uitgepakt door de organisatie. Beide avonden worden mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren die het toernooi kent. Kortom, genoeg redenen om mee te doen of om gewoon als toeschouwer aanwezig te zijn bij dit gezellige evenement.
Inschrijven kan via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit 13 juni of eerder wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. Snel opgeven is een dus een pre. Bel voor informatie met Rob Brouwer, wedstrijdleider:[email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.