20e Zap Tennis Open Zwaluwtoernooi

Breezand – Het 20e Open Zwaluwtoernooi vindt van zaterdag 25 juni tot en met zondag 3 juli plaats. De wedstrijden worden gespeeld op de prachtig versierde banen van ZAP Tennis. Inschrijven is vanaf nu weer mogelijk.
In de categorieën 4 tot en met 8 kan worden ingeschreven voor heren enkel en dubbel, dames enkel en dubbel of gemengd dubbel. Ook is er in sommige categorieën een 35 schema toegevoegd. Voor ieder wat wils.
Het toernooi kent net als voorgaande jaren twee ‘culinaire’ feestavonden waar zowel de deelnemers als de bezoekers kosteloos van kunnen genieten. Woensdagavond 29 juni wordt voor alle aanwezigen de lekkerste kibbeling gebakken. De vleeseters komen zaterdagavond 2 juli aan hun trekken als de lekkerste varkenshaassaté wordt geserveerd. Wegens het 20-jarig jubileum wordt dit jaar extra uitgepakt door de organisatie. Beide avonden worden mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren die het toernooi kent. Kortom, genoeg redenen om mee te doen of om gewoon als toeschouwer aanwezig te zijn bij dit gezellige evenement.
Inschrijven kan via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit 13 juni of eerder wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. Snel opgeven is een dus een pre. Bel voor informatie met Rob Brouwer, wedstrijdleider:zwaluwtoernooi@hotmail.com.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs