24-jarige Nieuwe Niedorper mag tijdje gaan fietsen na laagvliegactie

Alkmaar – Tijdens een onopvallende videosurveillance heeft de politie maandagmiddag en –avond vier hardrijders staande gehouden op de Westerweg. Van twee automobilisten werd direct het rijbewijs ingevorderd omdat zij meer dan 50 km per uur te snel reden. 
Beide bestuurders, van 23 en 48 jaar uit Heerhugowaard, reden ruim 70 km per uur te snel. De 23-jarige automobilist reed behalve te snel ook over het verdrijvingsvlak en de 48-jarige hardrijder reed erg dicht op zijn voetganger. De overige twee hardrijders, een 32 jarige man uit Heerhugowaard en 24-jarige man uit Nieuwe Niedorp, werden staande gehouden omdat zij ruim 30 km per uur te snel reden.
Tegen alle hardrijders is proces-verbaal opgemaakt. Ook werden zij ter plaatse in de gelegenheid gesteld om de beelden van hun rijgedrag op video terug te zien.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs