2°C | Amsterdam

5.8 miljoen euro voor verkeersveiligheid Noordkop

HOLLANDS KROON – De provincie Noord-Holland investeert dit jaar € 12,5 miljoen in lokale verkeersprojecten die de verkeersveiligheid van de omgeving verbeteren. Van Texel tot Hilversum wordt geïnvesteerd in gemeentelijke wegen, kruisingen en fietspaden.
Ieder jaar stelt de provincie Noord-Holland subsidie beschikbaar voor de verbetering van de infrastructuur op gemeentelijke wegen en wegen van waterschappen. Projecten die bijdragen aan de verbetering van de verkeersveiligheid van de omgeving komen voor de subsidie in aanmerking.
Op 5 juli hebben Gedeputeerde Staten vastgesteld welke lokale projecten in 2016 subsidie ontvangen. Ten opzicht van voorgaande jaren, is de subsidie voor 2016 vooral toegekend  aan het aanleggen van vrij liggende fietspaden, rotondes en verhoogde plateaus bij kruisingen. In totaal gaat er € 5,8 miljoen naar projecten in Noord-Holland-Noord (Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland en West-Friesland),  € 3,9 miljoen naar projecten in de regio Haarlem-IJmond en € 2,8 miljoen naar projecten in de regio Gooi en Vechtstreek.

Bron: Provincie Noord-Holland
Bron: Provincie Noord-Holland

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.