2°C | Amsterdam

5 jaar cel voor woningovervaller Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Nadat eerder zijn mede-overvaller Rada A. al tot 8 jaar cel werd veroordeeld vanwege diverse soms zeer geweldadige woningovervallen in Wieringerwerf en Medemblik is dinsdag de 22-jarige K.S. uit Bovenkarspel tot 5 jaar veroordeeld.
Bij de overvallen op de bewoners van de woningen aan de Oostermiddenweg in Wieringerwerf en de Gildelaan in Medemblik  is dusdanig grof gebruikt dat de bewoners tot op de dag van vandaag nog psychische klachten ondervinden. Bij de overval op de woning in Medemblik kreeg de man een wapen op zich gericht en werd de vrouw met grof geweld tegen de vloer gedrukt en hield 1 van de daders haar met zijn voet op de vloer.  Bij de overval op de woning in Wieringerwerf werd het echtpaar zwaar mishandeld en werd de vrouw onder dwang van een mes verteld dat haar man dood was . 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.