65-jaar getrouwd en nog steeds dolgelukkig met elkaar

Nieuwe Niedorp – Ze zijn al 65-jaar getrouwd maar nog steeds is echtpaar Leeger dolgelukkig met elkaar. Alie Leeger-Dekker(86) en Jan Leeger(94) ontmoetten elkaar vlak na de oorlog in Amsterdam en direct sprong de vonk over. 
In 1951 trouwden zij en kregen 2 dochters. Het echtpaar had jarenlang een fotozaak maar na inbraak nr. 8 vonden ze het welletjes en verhuisden van Amsterdam naar Nieuwe Niedorp waar ze aan de Omloop gingen wonen. Jaren later kwamen zij via Heerhugowaard in het woon/zorgcentrum Trambaan aan de Koperwiek te wonen.
Samen met de kinderen, de kleinkinderen en de achterkleinkinderen werd het 65-jarig huwelijksfeest gevierd.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs