2°C | Amsterdam

65-jaar getrouwd en nog steeds dolgelukkig met elkaar

Nieuwe Niedorp – Ze zijn al 65-jaar getrouwd maar nog steeds is echtpaar Leeger dolgelukkig met elkaar. Alie Leeger-Dekker(86) en Jan Leeger(94) ontmoetten elkaar vlak na de oorlog in Amsterdam en direct sprong de vonk over. 
In 1951 trouwden zij en kregen 2 dochters. Het echtpaar had jarenlang een fotozaak maar na inbraak nr. 8 vonden ze het welletjes en verhuisden van Amsterdam naar Nieuwe Niedorp waar ze aan de Omloop gingen wonen. Jaren later kwamen zij via Heerhugowaard in het woon/zorgcentrum Trambaan aan de Koperwiek te wonen.
Samen met de kinderen, de kleinkinderen en de achterkleinkinderen werd het 65-jarig huwelijksfeest gevierd.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.