7000 euro voor Bloemen om gemeentesecretaris uit te zwaaien

Hollands Kroon – LADA-raadslid Henk-Jan Wittink is er helemaal klaar mee, 7000 euro  om Karin Bloemen een paar liedjes te laten zingen tijdens het afscheid van gemeentesecretaris Wim van Twuijver.
Wittink: “niet om Karin Bloemen of van Twuijver maar 7000 euro voor een afscheidsfeestje betaald uit belastinggeld is simpelweg te veel geld. Misschien is het normaal in het bedrijfsleven maar met gemeenschapsgeld moet je heel voorzichtig omgaan.  De gemeente bezuinigd op de zorg en geeft aan de andere kant bakken met geld uit aan een afscheidsfeestje.
Tijdens het fractieoverleg is besloten om geen verdere vragen hierover te stellen. Fractiesecretaris Couwenhoven is het inhoudelijk wel eens met Wittink maar is het oneens met Wittink dat hij via Facebook de openbaarheid heeft gezocht.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs