75e klant repaircafé Posthuis Middenmeer

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Middenmeer – Een klein feestje in het repaircafé in het Posthuis. Na de start in maart 2015 wordt op 21 januari 2016 de 75e klant welkom geheten. Jef Kerckhoff uit Middenmeer komt niets vermoedend met een kapotte zaklantaarn het Posthuis binnen. Nadat Henny van Lingen de reparatieaanvraag administratief verwerkt, buigt Pieter Dirkmaat zich over de zaklantaarn. En dat blijkt nog een lastig klusje. Lampje en batterijen zijn niet het probleem, stelt hij vast en na een half uurtje rommelen en proberen geeft de lamp een flits. En daar blijft het helaas bij. Gelukkig hebben de voorgaande 74 reparaties meestal een gelukkiger afloop gekend. Jef krijgt uit handen van Henny van Lingen een bos bloemen en gaat toch nog blij naar huis.
Voor kleine reparaties kunt u iedere derde donderdag van 10.00 tot 12.00  terecht in het repaircafé van Middenmeer tijdens de inloop, iedere derde dinsdag van 13.30 tot 16.00 in het repaircafé in de Groene Schakel in Schagen en in Anna Paulowna bij de woningbouwvereniging, waar de eerste reparatie-instuif op woensdag 20 april is van 14.00 tot 17.00 uur. Reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld en eventuele nieuwe onderdelen moeten betaald worden.
Het repaircafé wordt in samenwerking met het landelijk repaircafé georganiseerd door de vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Voor meer informatie: 0224-273140.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category