2°C | Amsterdam

75e klant repaircafé Posthuis Middenmeer

Middenmeer – Een klein feestje in het repaircafé in het Posthuis. Na de start in maart 2015 wordt op 21 januari 2016 de 75e klant welkom geheten. Jef Kerckhoff uit Middenmeer komt niets vermoedend met een kapotte zaklantaarn het Posthuis binnen. Nadat Henny van Lingen de reparatieaanvraag administratief verwerkt, buigt Pieter Dirkmaat zich over de zaklantaarn. En dat blijkt nog een lastig klusje. Lampje en batterijen zijn niet het probleem, stelt hij vast en na een half uurtje rommelen en proberen geeft de lamp een flits. En daar blijft het helaas bij. Gelukkig hebben de voorgaande 74 reparaties meestal een gelukkiger afloop gekend. Jef krijgt uit handen van Henny van Lingen een bos bloemen en gaat toch nog blij naar huis.
Voor kleine reparaties kunt u iedere derde donderdag van 10.00 tot 12.00  terecht in het repaircafé van Middenmeer tijdens de inloop, iedere derde dinsdag van 13.30 tot 16.00 in het repaircafé in de Groene Schakel in Schagen en in Anna Paulowna bij de woningbouwvereniging, waar de eerste reparatie-instuif op woensdag 20 april is van 14.00 tot 17.00 uur. Reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld en eventuele nieuwe onderdelen moeten betaald worden.
Het repaircafé wordt in samenwerking met het landelijk repaircafé georganiseerd door de vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Voor meer informatie: 0224-273140.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.