In The Spotlight: Feetality Voetverzorging


REGIO – Medisch pedicure Tiny Werkman is het gezicht achter Feetality Voetverzorging. Zij heeft haar praktijk bij huis aan de Noorderweg 188 in Twisk. Bij huis, want in het tuinhuisje werd – alweer bijna 3 jaar geleden – een sfeervolle pedicurepraktijk gerealiseerd.
Tiny Werkman is sinds 2011 pedicure. Een gepassioneerd pedicure. Voeten perfect verzorgen en eventuele pijnklachten verhelpen, daar gaat zij voor. Natuurlijk is zij aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd bij ProCERT. ProCERT pedicures verplichten zich om – onder andere door jaarlijkse bijscholing – zich te verdiepen in hun vak en op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen.
U kunt bij Feetality Voetverzorging terecht voor een complete professionele pedicurebehandeling. Het verwijderen van eelt of een likdoorn, het verzorgen van de nagelomgeving of het behandelen van een ingroeiende nagel of kloven. Maar ook kunt u bijvoorbeeld een rondgroeiende nagel laten reguleren door middel van een nagelbeugel of een afgebroken of een gescheurde nagel laten repareren met gel of acryl. Wilt u zich extra laten verwennen? Dan is een ontspannende voetmassage van 15 minuten aansluitend op de behandeling een aanrader. Natuurlijk kunnen de nagels ook gelakt worden, zodat u met tiptop verzorgde voeten klaar bent voor het blote-voeten-weer!
Naast kwaliteit, staan persoonlijke aandacht en een prettige sfeer tijdens de behandeling bij Tiny hoog in het vaandel!
Ter kennismaking biedt zij in de maand april haar nieuwe klanten een gratis voetmassage van 15 minuten aan ter waarde van 8,50!*
Geïnteresseerd? Like en volg Feetality Voetverzorging op facebook. Een afspraak maken of meer informatie? Kijk op website www.feetalityvoetverzorging.nl of bel 06-48523636. *Niet inwisselbaar voor geld en niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs