Vier bijeenkomsten voor inwoners en ondernemers over gebiedsplan Wieringemeer

WIERINGERMEER – Het concept Gebiedsplan Wieringermeer is klaar. Hierover organiseert Hollands Kroon vier bijeenkomsten voor inwoners, agrariërs en ondernemers op 9 en 11 december 2019. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst geeft de gemeente een korte toelichting op het concept Gebiedsplan. Daarna gaan ze in gesprek over de gevolgen van het concept Gebiedsplan. Hollands Kroon wil een beter beeld krijgen van deze ontwikkeling voor bijvoorbeeld wonen & werken, circulariteit (hergebruik van grondstoffen), pachtsituatie en agrarische sector. Tot slot zijn zij geïnteresseerd in uw (nieuwe) ideeën, oplossingen en aandachtspunten die bijdragen aan de kwaliteit van het gebied. Bureau BVR begeleidt deze bijeenkomsten en maakt een advies voor de gemeente Hollands Kroon.

Inhoud van de bijeenkomsten

Hollands Kroon gaat graag met u in gesprek op een van de vier bijeenkomsten. Ze hebben gekozen voor kleinschalige bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten gaan ze na het algemene en gezamenlijke deel in gesprek aan drie werktafels. Zo kunnen ze het beste recht doen aan alle vragen, ideeën en aandachtspunten.

Aanmeldingen (vol = vol)

Bij iedere bijeenkomst is er plek voor maximaal 30 personen. Daarom vragen zij u uzelf vooraf aan te melden. U geeft in het aanmeldformulier een eerste en tweede voorkeur aan voor de bijeenkomst die u wilt bijwonen. Op basis daarvan ontvangt u een deelname bevestiging voor 1 bijeenkomst.

Locaties en tijden bijeenkomsten

  • 9 december, 15.00 – 17.00 uur De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer
  • 9 december, 19.30 – 21.30 uur De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer
  • 11 december, 15.00 – 17.00 uur De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf
  • 11 december, 19.30 – 21.30 uur De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf

Gebiedsplan Wieringermeer

Het gebiedsplan (of visie) is een plan dat omschrijft welke nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn in dit grote gebied en hoe deze van invloed zijn op de huidige fysieke en sociale leefomgeving. Lees er meer over op deze pagina www.hollandskroon.nl/gebiedsplan. Hier vindt u ook het concept gebiedsplan Wieringermeer.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact met de gemeente op.

[signoff]

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs