Aanbrengen Grasbetontegels Wieringermeer

Hollands Kroon – In de maand mei worden er op een aantal wegen in de Wieringermeer langs de kant van de weg grasbetontegels aangebracht. Dit is nodig om de wegen veilig te houden. De betreffende wegen worden hiervoor tijdelijk afgesloten. Dit brengt uiteraard (verkeers)hinder met zich mee. Houdt hier rekening mee als u de weg opgaat.

Waar en wanneer?

  • Robbenoordweg, wegvak Verbindingsweg – Oom Keesweg van 25 april tot en met 20 mei 2016.

Wat voor werkzaamheden?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanbrengen van grasbetontegels en het aanvullen van de bermen. Om dit werk uit te kunnen voeren worden de wegen voor al het doorgaande verkeer volledig afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer voor de aanliggende percelen kan beperkt gebruik maken van de afgesloten wegen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs