2°C | Amsterdam

Aandachtzoekende vrouw verzint broodje aap verhaal over Action

REGIONIEUWS – Een vrouw uit Den Haag heeft op social media voor grote ophef gezorgd met een verhaal over gevaarlijke zonnebrandcreme die zij gekocht zou hebben bij Action. De vrouw beweerde dat haar kinderen hier tijdens een middag spelen in de zon regelmatig mee waren ingesmeerd, maar dat zij desondanks ernstig verbrand waren.
De vrouw kwam met het verhaal naar buiten op haar Facebookpagina en de post werd duizenden keren gedeeld. De vrouw zei zonnebrandcreme te hebben gekocht bij Action, waarvan het hoofdkantoor in West-Friesland gevestigd is. In de post was verder te lezen dat de vrouw met haar kinderen naar het MCH Westeinde in Den Haag was gegaan, waar de artsen haar vertelden dat het zou gaan om afgekeurde zonnebrand. Uit navraag bij het ziekenhuis blijkt dat geen van de dermatologen zich het voorval kan herinneren.
Inmiddels is de desbetreffende Facebookpost verwijderd. “Aangezien Action ineens beweert dat ze het nooit verkocht hebben, hebben wij het bericht verwijderd”, was te lezen op haar pagina. Dit bericht is later ook verwijderd.
Reactie Action
De Action geeft aan contact te hebben gehad met de vrouw. Ze ‘betreuren het ten zeerste en namen de melding dan ook hoog op’. Er is gekeken om welk type zonnebrandcreme het ging. Het gaat om Nivea Protect & Sensitive, factor 30. Volgens Action wordt dit type niet door hen verkocht.
“Wij hebben het bij de leverancier nagevraagd, ook die bevestigde dat ze dit product niet aan Action hebben geleverd”, zegt het bedrijf tegen NH. Desondanks biedt Action aan om het product door een onafhankelijk onderzoeksbureau te laten onderzoeken. Het is niet bekend of de vrouw hier op in is gegaan. Zij is niet bereikbaar voor commentaar.
Reactie Nivea
Ook NIVEA distantieert zich van het verhaal. Het bedrijf benadrukt het ‘onder geen enkel beding afgekeurde of onveilige producten verhandelt.’
Note van de redactie: U weet het toch, alles wat op Facebook staat is waar..

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.