2°C | Amsterdam

Aannemersbedrijf A.Tuin gaat ‘De Ontmoeting’ Anna Paulowna verbouwen

ANNA PAULOWNA – Aannemersbedrijf A. Tuin B.V. uit Den Helder gaat De Ontmoeting in Anna Paulowna verbouwen. De voorlopige gunning is aan dit bedrijf gedaan. De aannemer gaat vanaf eind juli aan de slag om in februari 2017 een nieuw gezondheidscentrum, bestuurscentrum (voor het college en de raad) met multifunctionele ruimte (voor onder andere raadsvergaderingen) op te leveren. Dit is fase 1 van het project. Voor de verbouwing van het scholengedeelte (fase 2) volgt na de zomervakantie een nieuwe aanbesteding.
Verbouwing Burg. Mijnlieffstraat 1 Anna Paulowna
De Burg. Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna, dat het nieuwe onderkomen voor alle ambtenaren gaat worden vanaf februari 2017, wordt ook verbouwd. Deze klus is voorlopig gegund aan bouwbedrijf Kesselaar & Zn uit Alkmaar.
Waarom deze verbouwing?
Een deel van het Multifunctionele gebouw De Ontmoeting in Anna Paulowna staat op dit moment leeg. Deze ruimten hebben we verhuurd, want op die manier staan er inkomsten tegenover de lasten die we nu nog hebben van de leegstand. In de nieuwe Ontmoeting komen de volgende partijen: een gezondheidscentrum met onder andere een apotheek, drie huisartsen en de GGD, drie scholen (obs De Meerpaal komt erbij), Kappio kinderopvang, een servicecentrum van stichting Surplus, Kopwerk en Kappio, politie aangifte loket en een gedeelte voor het college en de raad van Hollands Kroon.
Lees ook: Medemblik geeft Hollands Kroon tijdelijk onderdak
Naast dat dit een besparing oplevert, krijgt De Ontmoeting opnieuw de multifunctionele invulling die het verdient. Omdat De Ontmoeting een andere invulling krijgt, worden alle medewerkers gehuisvest in het pand aan de Burg. Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna. Een verbouwing in beide gebouwen in daarvoor noodzakelijk.
De gemeenteraad heeft op 24 september 2015 ingestemd met de plannen. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.